Ο Μάριο Μπαλοτέλι υπενθύμισε στους φιλάθλους το ταλέντο και τις δυνατότητές του, σημειώνοντας πέντε γκολ απέναντι στη Γκέζτεπε, στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν της τουρικής Σούπερ Λιγκ.
Ο Ιταλός επιθετικός της Ντεμίρσπορ σημείωσε το πρώτο του γκολ στο 33΄ και το πέμπτο στο 70΄ στο 7-0 επί της υποβιβασμένης Γκοζτέπε.
Τα πέντε τέρματα που σημείωσε, μεταξύ των οποίων και μία εκπληκτική ραμπόνα, επέτρεψε στον Super Mario να κάνει «άλμα» στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 18 γκολ, δύο λιγότερο από τον πρώτο σκόρερ Ουμούτ Μποζόκ της Κασιμπάσα.
Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μέσα σε μόλις 20′, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο, όμως οι Μαδριλένοι πήραν εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης.