Στον «αέρα» ο τελικός του Champions League – Τα γαλλικά συνδικάτα μεταφορών απειλούν με απεργία
Κίνδυνος για τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League στο Παρίσι!
Κίνδυνος χάους στον τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου στο «Σταντ ντε Φρανς», στο Παρίσι, αφού τα γαλλικά συνδικάτα μεταφορών απειλούν με απεργία.
Τα κύρια συνδικάτα του RATP (Régie autonomome des transports parisiens) έχουν ξεκινήσει κάλεσμα για απεργία το ερχόμενο Σάββατο (28 Μαΐου).
Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’Équipe», αναφέρεται έλλειψη προσωπικού μεταξύ των οδηγών και επελέγη το Σάββατο για την κινητοποίηση, προκειμένου να «υπάρξει ισχυρός αντίκτυπος».
Αύριο, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, αναμένεται συνάντηση της Κυβέρνησης με τα συνδικάτα, προκειμένου να βρεθεί λύση.
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί την πρώτη φορά»
- Οι ευχές του Λιονέλ Μέσι για τη νέα χρονιά (pic)
- Στην Άστον Βίλα ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος εξτρέμ Άλισον!
- Χαμός στο Χ από οργισμένους οπαδούς της Λίβερπουλ – «Διώξτε τον Σλοτ τώρα»
- LIVE: Μπρέντφορντ – Τότεναμ
- LIVE: Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι
- Λίβερπουλ – Λιντς 0-0: Το 2026 μπήκε… στραβά για τους «κόκκινους»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 01.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/benjamin-davies-Xhj88MexoG4-unsplash-315x220.jpg)













































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442