Απίθανος Μπακασέτας: Χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με ελληνική σημαία στη φιέστα της Τραμπζονσπόρ (vid)
Απίθανος Τάσος Μπακασέτας, χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας στην φιέστα της Τραμπζόνσπορ, φορώντας την ελληνική σημαία.
Η Τραμπζοσνπόρ, επέστρεψε στον θρόνο του τουρκικού ποδοσφαίρου, μετά από πάρα πολλά χρόνια, και ένα μέρος της τεράστιας επιτυχίας το χρωστά σε ένα δικό μας παιδί.
Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα, στη σημερινή φιέστα της ομάδας του έκανε ίσως την πιο εντυπωσιακή είσοδο της χρονιάς. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, φορώντας σαν κάπα την ελληνική σημαία, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο υπό τους ήχους του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας, αλλά δεν περιορίστηκε μόνο στην είσοδο, αλλά χόρεψε κιόλας.
Την φετινή σεζόν, ο Τάσος Μπακασέτας κατέγραψε με την φανέλα της Τράμπζονσπορ 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 9 τέρματα και 8 ασίστ.
🔴🔵Trabzonspor’un yıldızı Bakasetas’tan sirtaki!
(@beINSPORTS_TR)pic.twitter.com/6QH6rcYBJB
— Fanatik (@fanatikcomtr) May 14, 2022
- Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-2: Μεγάλη νίκη για τους «Reds» με ανατροπή! (vid)
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις ήττες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Λουτσέσκου: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό, το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 5-1»
- Η Σκωτία κάνει αργία για να… ξενυχτήσει στο Μουντιάλ
- Παναθηναϊκός – Αρμάνι 74-87: Νέα κακή εμφάνιση και νέα εντός έδρας ήττα για τους «πράσινους» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Μόνο στον Πειραιά στάζει, στην Κωνσταντινούπολη όχι» (vid)
- Μανρέσα – Άρης Betsson 113-99: Δεν έπαιξε άμυνα και το πλήρωσε… (vid)
- Οριστικό: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442