Γιώργος Πιλίδης: «Η μητέρα μου πούλησε τα χρυσαφικά της για να κατέβω σε αγώνες»
Ο αθλητής τοποθετήθηκε σχετικά με την ενασχόλησή του με την πάλη, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.
Ο Γιώργος Πιλίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή του, τις οικονομικές δυσκολίες, για τα χρυδαφικά που πούλησε η μητέρα του για να πηγαίνει στους αγώνες και στον έρωτα της ζωής του που είναι μαζί από τα δεκαέξι.
Ο αθλητής τοποθετήθηκε σχετικά με την ενασχόλησή του με την πάλη, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.
«Σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έχω κερδίσει 9 μετάλλια. Στην πάλη ξεκίνησα μικρός, με έφερε ο παππούς μου που ήταν παλαιστής. Είχαμε οικονομικές δυσκολίες, στερηθήκαμε πολλά για να πάω στους αγώνες, η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πιλίδης.
«Η μαμά, μάς μεγάλωσε μόνη, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου, έχει στερηθεί τα πάντα για εμάς. Κάθε φορά που αγωνίζομαι το κίνητρο μου είναι η οικογένειά μου», πρόσθεσε.
Ο Γιώργος Πιλίδης, μίλησε και για τη σύντροφό του.
«Θα πρέπει να ρωτήσουμε την ίδια την κοπέλα μου αν θέλει να παντρευτούμε, υπάρχει στα πλάνα. Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις. Με την Όλγα είμαστε μαζί από τα 16 μου, γνωριστήκαμε μέσω instagram», κατέληξε λέγοντας ο γνωστός αθλητής.
- Οι προσδοκίες για τις εκπτώσεις – Τρίτη και φαρμακερή για το εμπόριο;
- Αιτωλοακαρνανία: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης
- AI: Πώς σχεδιάζεται το μέλλον των εργαζομένων στις τράπεζες
- Γάζα: Ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε πως συμφώνησε καταρχήν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ
- Πορτογαλία: Σώμα με σώμα εκλογική κούρσα για την προεδρία – Η ακροδεξιά έτοιμη να φτάσει στον δεύτερο γύρο
- «Κάποιοι νεαροί προπονητές είναι αλαζόνες» – Αιχμές από τον Κόντε για τον Αμορίμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442