Όλο και πιο κοντά στην οριστική του επιστροφή στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Φεντερίκο Μακέντα ο οποίος πλέον μετράει αντίστροφα. Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού ανέβασε και πάλι στροφές και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Όπως και χθες, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, περιμένοντας πλέον να μάθει από τους γιατρούς της ομάδας για το πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Από την άλλη, ο Λούκας Βιγιαφάνιες που θα χάσει σίγουρα το ματς με τον ΠΑΣ ακολούθησε ξανά θεραπεία. Τέλος, ατομικό ακολούθησαν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.