Η τροπολογία με την οποία επιχειρήσεις εισαγωγής, εμπορίας, πώλησης και διακίνησης αγαθών, υποχρεούνται να υποβάλλουν στοιχεία για τα αποθέματα που διαθέτουν σε επτά βασικά προϊόντα, επ’ ουδενί δεν πρέπει να σχετίζεται με το ενδεχόμενο επιβολής πλαφόν είτε σε ποσότητα, είτε στην τιμή και υπάρχει πλήρης επάρκεια στην αγορά, είπε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.
Περιορισμένα τα φαινόμενα αισχροκέρδειας
Αναφερόμενος στην επιβολή πλαφόν από κάποιες αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε προϊόντα όπως το ηλιέλαιο και το αλεύρι, είπε πως μιλάμε για καταστήματα λιανικής πώλησης και είναι λογικό να μην πουλάνε μεγάλες ποσότητες. Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ανησυχία για τις εξελίξεις του πολέμου έχει οδηγήσει σε τριπλασιασμό της ζήτησης σε ορισμένα αγαθά, χωρίς όμως να τίθεται θέμα επάρκειας.
Ο κ. Αναγνωστόπουλος, επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι υπάρχουν φαινόμενα αισχροκέρδειας, αλλά είναι πολύ περιορισμένα και σε κάθε περίπτωση επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας