Νικολούλη: Φαίνεται πως το ένα παιδί… μιλάει από τον τάφο του
Ένα τηλεφώνημα σόκαρε την Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ. Το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του, είπε χαρακτηριστικά. Γιατί αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μπάμπη, του δολοφόνου στα Γλυκά Νερά.
Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα προανήγγειλε η Αγγελική Νικολούλη, σχολιάζοντας μια πληροφορία που έλαβε στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο MEGA.
Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας με αξιόπιστη -όπως ανέφερε- πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του.
«Φαίνεται πως το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές για την πορεία των ερευνών.
Το τηλεφώνημα που σόκαρε την Αγγελική Νικολούλη
Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα
Η διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα από τις διωκτικές και κυρίως τις ιατροδικαστικές Αρχές, φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι καθοριστική για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση.
Φαίνεται πως η τοξικολογική εξέταση της Τζωρτζίνας έχει ολοκληρωθεί και οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι κάτι τελικά θα τους δώσει, μετά την εξονυχιστική ανάλυση των δεδομένων, που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.
Μέσα στην εβδομάδα, η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους τόσο της Μαλένας, όσο και της Ίριδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του MEGA, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά έλλειψη οξυγόνου.
Όλα αυτά οδηγούν σε ντόμινο εξελίξεων και καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο οι γονείς να κληθούν άμεσα να καταθέσουν.
«Μου θύμισε τον Μπάμπη»
Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και στις επικοινωνίες που είχε με τη μητέρα των τριών παιδιών για να συναντηθούν, τονίζοντας ότι ενώ είχαν συμφωνήσει να βρεθούν από κοντά, της ακύρωσε το ραντεβού.
Όπως υπογράμμισε της θύμισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της συζύγου του Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά, ο οποίος είχε αρνηθεί να συναντηθεί με την έμπειρη δημοσιογράφο.
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442