Ο Αρτούρ προχώρησε σε μια τρομερή αποκάλυψη σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη συνήθεια του στο φαγητό, όταν ακόμη αγωνιζόταν στη Γιουβέντους.
Ο μέσος της Γηραιάς Κυρίας επιβεβαιώνουν όσα ακούγονται και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφορικά με ποδοσφαιριστές που παρατηρούν όσα τρώει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και προσπαθούν να έχουν παρόμοια διατροφή μαζί του.
Μιλώντας στο TNT Sport της πατρίδας του, της Βραζιλίας, ο Αρτούρ αποκάλυψε πως στη συνύπαρξή του με τον CR7 στην Γιουβέντους, «εκείνος έβλεπε πολλές φορές τα πιάτα μας όταν τρώγαμε όλοι μαζί και μας έλεγε “δεν θα έπρεπε να έχετε αυτό το φαγητό”»!
Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Ερίκ Μπαϊγί στους «κόκκινους διαβόλους» είχε παραδεχθεί πως «σταματήσαμε όλοι στην ομάδα να τρώμε επιδόρπιο μετά το φαγητό μας απ’ όταν ήρθε στην ομάδα ο Κριστιάνο».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.
LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γιουβέντους – Μπενφίκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γιουβέντους – Μπενφίκα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.