Γεωργιάδης: Κάποιοι μουρλοί σταματούν τα έργα για φτηνό ρεύμα
«Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς έχει τη βασική ευθύνη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Επέμεινε στην άποψή του πως η Αριστερά ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν υπάρχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Μα όταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα, δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα;», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε πως η Αριστερά είναι 100% η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα.
«Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς έχει τη βασική ευθύνη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Καθησυχάζει για τις συνέπειες της κρίσης στην Ουκρανία
Ο υπουργός εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τις συνέπειες που θα έχουν για τη χώρα μας οι εξελίξεις στην Ουκρανία, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία ανησυχία στο ζήτημα της επάρκειας φυσικού αερίου στην Ελλάδα από τις έως τώρα εξελίξεις.
Όπως είπε ένα από τα μέτρα που συζητούνται είναι να τεθεί εμπάργκο από τους αγωγούς που περνούν μέσα από την Ουκρανία, ωστόσο στην Ελλάδα το φυσικό αέριο φτάνει μέσω Μαύρης Θάλασσας από τον Turk Stream και το Αζερμπαϊτζάν.
Για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, εξήγησε ότι αποτελεί την προβλεπόμενη διαδικασία καθώς ένα μείζον γεγονός έχει συμβεί στην περιοχή μας .
Για την αύξηση των τιμών, είπε πως μένει να φανεί πως θα αντιδράσει η παγκόσμια οικονομία στις εξελίξεις στην Ουκρανία, ωστόσο τυχόν ανατιμήσεις στα καύσιμα σήμερα συνιστούν κερδοσκοπία.
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
- Ο Μπράιαν Κοξ εξηγεί γιατί ζει χωριστά από τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442