Ασθενοφόρο δεν μπορούσε να μεταφέρει τραυματία ποδοσφαιριστή γιατί «φράκαρε» η πόρτα του
Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε. Το ασθενοφόρο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αλλά η πόρτα του είχε «κολλήσει» και δεν άνοιγε για να μπει με το φορείο ο παίκτης.
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στη Βουλγαρία και μάλιστα σε αγώνα πρώτης κατηγορίας. Ο τερματοφύλακας της μιας ομάδας συγκρούστηκε κατά τη διάρκεια διεκδίκησης της μπάλας, με τον αντίπαλο επιθετικό και τραυματίστηκε.
Ο τερματοφύλακας χτύπησε άσχημα στο κεφάλι του και ο γιατρός του αγώνα έκρινε πως έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Έδωσε εντολή λοιπόν να μπει στον αγωνιστικό χώρο το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει.
Και εκεί ξεκινάνε τα ευτράπελα και διαδραματίστηκαν σκηνές για γέλια και για κλάματα. Οι παίκτες να έχουν συγκεντρωθεί πάνω από τον τραυματία ενώ την ίδια στιγμή ο οδηγός του ασθενοφόρου να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα για να μπει μέσα το φορείο με τον τερματοφύλακα.
Για γέλια και για κλάματα
Η πόρτα δεν άνοιγε με τίποτε και όπως φαίνεται και στα πλάνα, ο οδηγός του ασθενοφόρου σχεδόν χοροπηδάει σπρώχνοντας την για να ανοίξει, κάτι που δεν καταφέρνει. Τότε ζήτησε και τη βοήθεια των παικτών.
Τελικά και ενώ ο χρόνος έτρεχε κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, να βάλουν τον παίκτη και άρον άρον να τον πάνε στο νοσοκομείο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας