Γερμανία: Νεκροί δύο αστυνομικοί – Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες
Η αστυνομία δεν έχει στη διάθεσή της περιγραφή του οχήματος ή των υπόπτων
Δύο γερμανοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν θανάσιμα το πρωί της Δευτέρας, όταν δέχτηκαν πυροβολισμούς στη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας σε οδηγό οχήματος, ανακοίνωσε η αστυνομία της νοτιοδυτικής Γερμανίας.
Η αστυνομία αναζητεί τους υπόπτους, οι οποίοι διαφεύγουν, στο κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινάτου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Δεν είναι γνωστό προς ποια κατεύθυνση διέφυγαν οι ύποπτοι, σύμφωνα με την αστυνομία η οποία μάλιστα δεν έχει στη διάθεσή της περιγραφή του οχήματος ή των υπόπτων.
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
- «Καρφιά» από Ντε Λαουρέντις στον Σπαλέτι: «To πραγματικό Σκουντέτο ήταν το περσινό, όχι αυτό του 2023»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442