Ο ημιτελικός του Australian Open ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ είχε αρκετή ένταση, με αποκορύφωμα το ξέσπασμα του ρώσου τενίστα κατά του διαιτητή της αναμέτρησης.
Ο 25χρονος Ρώσος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 12.000 δολαρίων (8.000 για τα λόγια του και 4.000 για unsportsmanlike conduct), ωστόσο δεν είναι ο μόνος που θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.
Πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Στέφανο Τσιτσιπά και, μάλιστα τριπλό. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος τενίστας θα πληρώσει 13.000 δολάρια (4.000+4.000+5.000), όλα για coaching κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Βέβαια, τα συγκεκριμένα ποσά δε θα… πονέσουν και πολύ τους δύο τενίστες, καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε 644.731 δολάρια με την πορεία του στη Μελβούρνη, ενώ από την άλλη ο Ρώσος έχει βγάλει για την ώρα 1.134.583 δολάρια, ενώ αν πάρει τον τίτλο στην Αυστραλία το prize money του θα φθάσει τα 2.071.064 δολάρια.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.