Φλώρινα – Κλειστά θα είναι τα σχολεία μέχρι τις 21 Ιανουαρίου
Ο πρόσφατος σεισμός έχει οδηγήσει σε κλείσιμο των σχολείων έτσι ώστε να ελεγχθούν.
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Φλώρινας μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Φλώρινας, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ελέγχου των σχολικών κτιρίων στην πόλη και στις κοινότητες του Δήμου Φλώρινας, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάστασή τους και να διαπιστωθεί το κατά πόσο μπορούν να φιλοξενήσουν με ασφάλεια την εκπαιδευτική διαδικασία, μετά τον σεισμό της 9ης Ιανουαρίου.
Αυτοψίες από την ΚΤΥΠ
Επισημαίνει, δε, ότι: «Μετά τις αυτοψίες από κλιμάκια της ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.), διαπιστώθηκε πως στην πλειονότητα των κτιρίων δεν παρατηρούνται ζημιές που να εμπνέουν ανησυχία.
Αναμένεται η ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης των ελέγχων από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φλώρινας προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα αποκατάστασης».
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442