Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουρκωμένος ο Κλέι Τόμπσον – «Να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο»

Βουρκωμένος ο Κλέι Τόμπσον – «Να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο»

Ο Κλέι Τόμπσον ήταν εμφανώς συγκινημένος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση ύστερα από 940 ημέρες

Ο Κλέι Τόμπσον επέστρεψε στην ενεργό δράση έπειτα από 940 ημέρες και στις δηλώσεις του μίλησε για τη σημασία τού να μη λαμβάνεις τίποτα ως δεδομένο, με αφορμή το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν με τους Γουόριορς κόντρα στους Καβαλίερς.

Ο σούτινγκ γκαρντ των Πολεμιστών, μιλώντας στο θρύλο της ομάδας και μέλος της Dream Team Κρις Μάλιν, κόμπιασε μερικές φορές, προσπαθώντας να ελέγξει τα συναισθήματά του και βούρκωσε.

«Ήταν ξεχωριστό, δεν πρόκειται να το ξεχάσω, μακάρι να μπορέσω να το ζήσω ξανά. Και μόνο που άκουσα τον εκκωφαντικό θόρυβο από το κοινό. Είναι δύσκολο να το εκφράσεις με λόγια. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα και τους συμπαίκτες μου, την οικογένειά μου. Γίνομαι συναισθηματικός που το συζητάω, αλλά ήταν απίστευτο. Τα δύο τελευταία χρόνια με δίδαξαν να μην παίρνω ως δεδομένο αυτό που κάνουμε. Όταν μπορούμε να το κάνουμε μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους και να το κάνω επί 10 χρόνια τώρα, είναι πραγματική ευλογία» τόνισε ο 31χρονος άσος.

«Δε σούταρα όσο καλά θα ήθελα, αλλά και μόνο που μπορώ να δω ξανά το όνομά μου στη στατιστική είναι σημαντικό για μένα» πρόσθεσε, ενώ έδειξε πόσο πιστεύει τους φετινούς Γουόριορς για να φθάσουν έως το τέλος της διαδρομής.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για την υπόλοιπη σεζόν. Έχουμε εξαιρετική ομάδα. Όταν θα δουλέψουν φουλ οι μηχανές, δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιος που θα μας σταματήσει» ανέφερε.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024