Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη ώρα του Κλέι Τόμπσον έφθασε – Επιστρέφει στην ενεργό δράση ύστερα από 941 ημέρες

Η μεγάλη ώρα του Κλέι Τόμπσον έφθασε – Επιστρέφει στην ενεργό δράση ύστερα από 941 ημέρες

Ο Κλέι Τόμπσον θα πατήσει παρκέ σε επίσημο αγώνα του ΝΒΑ έπειτα από 2,5 χρόνια απουσίας εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών

Οι Splash Brothers ενώνονται ξανά. Ο Κλέι Τόμπσον είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη του επιστροφή στα παρκέ του ΝΒΑ έπειτα από 2,5 χρόνια, 941 ημέρες, 22.584 ώρες, 1.355.040 λεπτά και 81.302.400 δευτερόλεπτα.

Ο 31χρονος «δολοφόνος» ταλαιπωρήθηκε και στάθηκε αρκετά άτυχος σε αυτό το διάστημα, με δύο σοβαρούς τραυματισμούς να τον θέτουν εκτός δράσης.

Ο πρώτος ήρθε στις 13 Ιουνίου 2019 και το έκτο παιχνίδι των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Τορόντο Ράπτορς. Ο Κλέι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, σε αυτήν που ήταν η τελευταία του συμμετοχή μέχρι την επόμενη, καθώς λίγους μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2020, ήρθε και η ρήξη στον δεξιό αχίλλειο για να ολοκληρώσει το παζλ της ατυχίας.

Έκτοτε έχει κυλήσει αρκετό νερό στο αυλάκι, με τον Τόμπσον να περνά ατελείωτες ώρες κάνοντας αποκατάσταση και περιμένοντας απλώς τη στιγμή της επιστροφής. Αυτή θα έρθει τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/1, 3:30), με τους Πολεμιστές να υποδέχονται στο Chase Center τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, και αφού ανακοίνωσε την επιστροφή του με σκηνή από την ταινία Space Jam, είπε: «Μισώ να χρησιμοποιώ τη φράση «δεν μπορώ να περιμένω» γιατί μου αρέσει να κοιτάω το παρόν στη ζωή μου. Αλλά ανυπομονώ να παίξω ξανά μπροστά στους οπαδούς μας. Μου αρέσει πολύ να είμαι Πολεμιστής».

Φυσικά, ο ενθουσιασμός δεν μπορούσε να κρυφτεί ούτε από τους συμπαίκτες και ειδικά από τους Ντρέιμοντ Γκριν και Στεφ Κάρι, οι οποίοι βλέπουν ξανά την Big3 που τους οδήγησε σε τρία πρωταθλήματα ΝΒΑ να βρίσκεται παρούσα μέσα στο παρκέ.

Ο Τόμπσον πέρασε για κάποιο διάστημα και από την αναπτυξιακή ομάδα των Γουόριορς ώστε να μπει ομαλά σε ρυθμούς ΝΒΑ, δείχνοντας πάντως πρόσφατα, όταν και ευστόχησε σε 24 συνεχόμενα τρίποντα, πως η τέχνη δεν ξεχνιέται.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024