Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλα όνειρα για την επίθεσή της, στοχεύοντας στους Εμπαπέ και Χάαλαντ.
Κι αν ο Νορβηγός είπε ο ίδιος σε ισπανούς φιλάθλους ότι θα παίξει στην Ισπανία, το «στενό μαρκάρισμα» στον Γάλλο καλά κρατεί.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ιταλός ατζέντης Τζιοβάνι Μπραντσίνι, η Βασίλισσα έχει καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ στην Παρί, για να τον αποκτήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και οι δύο ομάδες ήδη έχουν κάνει συζητήσεις.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Δε γνωρίζω εάν θα έχει αποτέλεσμα αυτή η πρόταση και γενικότερα το πώς θα τελειώσει, αλλά υποθέτω ότι η κίνηση αυτή του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει το σκοπό της».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.
Στην 15η θέση η Γιουβέντους μετά το 2-0 επί της Μπενφίκα και μετρά 12 βαθμούς, έναν λιγότερο από τις ομάδες της οκτάδας. Η Μπενφίκα θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς αλλά ο Παυλίδης έχασε πέναλτι
Μετά από ένα ανοιχτό πρώτο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα ανέβασε στροφές στο δεύτερο και επικράτησε με 4-2 της Σλάβια στην Πράγα κάνοντας μεγάλο βήμα για την οκτάδα.