Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ – Επίσημο αίτημα για αναβολή του ημιτελικού με την Άρσεναλ

Λίβερπουλ – Επίσημο αίτημα για αναβολή του ημιτελικού με την Άρσεναλ

Η Λίβερπουλ ζήτησε επίσημα από την EFL αναβολή του ημιτελικού του Λιγκ Καπ κόντρα στην Άρσεναλ λόγω των πολλών απουσιών από τραυματισμούς και θετικά κρούσματα κοροναϊού.

Η κατάσταση στη Λίβερπουλ δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο τις τελευταίες ώρες λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κοροναϊού σε παίκτες και προπονητικό σταφ, με αποτέλεσμα η σημερινή (4/1) προπόνηση στο Kirkby να αναβληθεί.

Οι «Reds» αγωνίστηκαν την Κυριακή χωρίς τους Φιρμίνιο, Μάτιπ και Άλισον, ενώ στον πάγκο δεν βρισκόταν ούτε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ανιχνεύτηκε θετικός στον κοροναϊό. Υπενθυμίζεται πως ο βοηθός του Κλοπ, Πεπ Λάιντερς, δεν μπορεί να υπολογίζει και τους Μανέ, Σαλάχ και Κεϊτά που συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο αγγλικός σύλλογος κατέθεσε επίσημο αίτημα στην EFL για αναβολή του παιχνιδιού κόντρα στην Άρσεναλ (6/1) στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Λιγκ Καπ, καθώς έχει μείνει με λιγότερους από 14 παίκτες, εκ των οποίων ένας τερματοφύλακας, που ορίζει το πρωτόκολλο για τη διεξαγωγή ενός αγώνα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024