Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Πίστονς και γνώρισαν την ήττα εντός έδρας με 115-106. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόντουσαν χωρίς 11 βασικούς παίκτες.
Πιο συγκεκριμένα για τους Πίστονς έλειπαν οι Γκραντ, Τζάκσον, Τζόσεφ, Λάιβερς, Ολίνικ, Πάλμερ, Σιρβίντις, Σμιθ, Στάνλι, Στούαρτ, Γουόλτον.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να κάνει ότι μπορεί για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του πέτυχε 31 πόντους 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ 1 κλέψιμο, ενώ και ο Χόλιντεϊ είχε 29 πόντους 4 ριμπάουντ 5 ασίστ 2 κλεψίματα και ο Πόρτις έκανε ντάμπλ ντάμπλ 10 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Για τους Πίστονς του 7-28 εντυπωσιακός ήταν ο Μπέι με 34 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ο Τζάκσον είχε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ο Κάνινγκχαμ είχε 19 πόντους, 7 ασίστ.
Οι Μιλγουόκι Μπακς στην λήξη της πρώτης περιόδου κατάφεραν να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα με 30-28. Οι Πίστονς μπήκαν πολύ δυνατά στην δεύτερη περίοδο και κατάφερα να κάνουν την ανατροπή ανεβάζοντας τη διαφορά και στο + 7 46-53. Κάπου εκεί Μπακς ξύπνησαν έτρεξαν ένα σερί 11-0 και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 64-61.
Στην τρίτη περίοδο ήταν η σειρά των Πίστονς να τρέξει ένα σερί 13-0 και να προηγηθεί με 74-67 με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο τέλος της περιόδου σε 87-85. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά 10 πόντων 94-104 με τους Μπακς να μειώνουν σε 101 106 ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ωστόσο οι Πίστονς παρέμειναν ψύχραιμοι και τελικά κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από το Μιλγουόκι με με το τελικό σκορ να είναι 106-115.
O Ναντίρ Χίφι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague, έχει ανανεώσει με την Παρί, όμως στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα «καυτό» καλοκαίρι – Ποιες είναι οι 2+1 επιλογές που έχει ο 23χρονος και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του.
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.
Οι οπαδοί της Βέλο έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο και ουσιαστικά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας -αν χρειαστεί- να τραυματίσουν τον Νεϊμάρ στο επικείμενο ματς με τη Σάντος – Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και... ψύχραιμη απάντηση του Βραζιλιάνου σούπερσταρ.