Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι γίνεται με τα κρούσματα του Απόλλωνα και το ματς με τον Ολυμπιακό

Τι γίνεται με τα κρούσματα του Απόλλωνα και το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ξεκινά το 2022 στη Ριζούπολη την ώρα που ο Απόλλωνας έχει ανακοινώσει πέντε συνολικά κρούσματα κορωνοιού που αφορούν παίκτες του – Τι προβλέπει το πρωτόκολλο

Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε πριν λίγο ο Απόλλωνας ενώ και χθες είχε ανακοινώσει άλλα τρία. Από τα εφτά κρούσματα, οι πέντε είναι ποδοσφαιριστές και δύο μέλη του τεχνικού τιμ.

Και το ζητούμενο πλέον είναι τι θα γίνει με το ματς που έρχεται μέσα στην εβδομάδα για το ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη. Θυμίζουμε πως ήδη ο Απόλλωνας δεν έχει αγωνιστεί στα τρία τελευταία ματς της Σούπερ Λιγκ, με τον ΟΦΗ εντός τον ΠΑΟ και Βόλο εκτός έδρας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η κατάσταση στην ομάδα της «ελαφράς ταξιαρχίας» είναι σίγουρα ανησυχητική καθώς το όριο βάσει πρωτοκόλλου για να μην γίνει ένας αγώνας λόγω κορωνοιού είναι τα εφτά κρούσματα ποδοσφαιριστών.
Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον τελευταίο έλεγχο που θα γίνει, όπως πάντα, 48 ώρες πριν τον αγώνα, δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα, μια και η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.
Αν στον τελευταίο διαγνωστικό έλεγχο βρεθούν εφτά ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θετικοί τότε αυτομάτως ο αγώνας θα αναβληθεί.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως και ο Αστέρας Τρίπολης που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (9/1) ταλαιπωρείται από τον κορωνοιό έχοντας ήδη ανακοινώσει πέντε κρούσματα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η μεγάλη διασπορά του κορωνοιού στην κοινωνία επηρεάζει και τις ομάδες που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν πολύ περισσότερα κρούσματα. Και αυτό είναι κάτι που είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τον προγραμματισμό της Σούπερ Λιγκ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024