Oι αναβολές λόγω του Covid συνεχίζονται στο πρωτάθλημα της Premier League, με την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την Νιούκαστλ η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 2 Ιανουαρίου να προστίθεται στην μακρά λίστα.
Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι «καρακάξες» λόγω των κρουσμάτων κοροναϊού στο εσωτερικό τους δεν θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν.
Έτσι πλέον οι αναμετρήσεις που έχουν αναβληθεί στο «Νησί» ξεπερνούν τις 20, λόγω του χαμού που έχει προκαλέσει η μετάλλαξη Όμικρον. Αυτή είναι η δεύτερη σερί αναβολή για την Νιούκαστλ μιας και οι καρακάξες δεν κατάφεραν να αγωνιστούν ούτε την περασμένη Πέμπτη κόντρα στην Έβερτον.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε ήδη δύο φορές στην «Roig Arena» τη Βαλένθια και σύμφωνα με τον προπονητή της, Πέδρο Μαρτίνεθ, είναι το φαβορί για το κάνει και στο Game 5, την Τετάρτη.
Ο Σέρχιο Ράμος είναι μια ανάσα από την αγορά της Σεβίλλης, αφού όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.
Η συνάντηση Αλαφούζου-Μπαλντίνι στο Λονδίνο, στο περιθώριο των γενεθλίων του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, ίσως να άλλαξε τα δεδομένα για την παραμονή του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό.