Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης ανάμεσα στους Σάρλοτ Χόρνετς και τους Χιούστον Ρόκετς ο Κρίστιαν Γουντ πήρε το ριμπάουντ και επιχείρησε να κάνει μια μεγάλη μπαλιά.
Ωστόσο, ο σέντερ των Ρόκετς δεν υπολόγισε καλά και η μπάλα κατέληξε στις πρώτες σειρές της εξέδρας και απευθείας στο κεφάλι μίας φιλάθλου, η οποία εκείνη τη στιγμή κατευθυνόταν προς τη θέση της.
Η γυναίκα σχεδόν έπεσε στο έδαφος, χωρίς όμως να τραυματιστεί.
Φυσικά, η κοπέλα δέχτηκε το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας, με τον Γουντ να μοιάζει απαρηγόρητος.
Παρέα όχι με μία, όχι με δύο, αλλά με τρεις νεαρές Βραζιλιάνες απήλαυσε ο Κάρλο Αντσελότι τις εορταστικές εκδηλώσεις του καρναβαλιού στο Ρίο και τα social media... ξεσαλώνουν!
LIVE: Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL.