Κύπελλο Γαλλίας – Αποβλήθηκαν Λιόν και Paris FC λόγω των επεισοδίων
Εκτός Κυπέλλου Γαλλίας βρίσκονται πλέον η Λιόν και η Paris FC έπειτα από σχετική απόφαση, μετά και τα επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Βαριά ήταν η καμπάνα της γαλλική Ομοσπονδίας όσον αφορά τα επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση της Paris FC με τη Λιόν για το Κύπελλο Γαλλίας.
Συγκεκριμένα, και οι δύο ομάδες αποφασίστηκε να αποβληθούν από τη διοργάνωση, κάτι που σημαίνει ότι η επόμενη αντίπαλός τους, η Νις, θα προκριθεί απευθείας στα νοκ-άουτ, άνευ αγώνος.
Η ποινές όμως δεν σταματούν εδώ για τους δύο συλλόγους, καθώς η Λιόν θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 52.000 ευρώ, ενώ τη Paris FC πρόστιμο της τάξης των 10.000 ευρώ.
Παράλληλα η πρώτη θα αγωνίζεται πλέον χωρίς οπαδούς στο πρωτάθλημα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ενώ η δεύτερη καλείται να δώσει πέντε παιχνίδια χωρίς τον κόσμο της.
Très gros incidents à la mi-temps de #PFCOL entre supporters lyonnais et le public parisien. Très peu de stewards pour gérer la situation. pic.twitter.com/2bktWEgfRd
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του