Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόντε – «Άλλο η φετινή Τότεναμ και άλλο η Τσέλσι της σεζόν 2016-17»

Κόντε – «Άλλο η φετινή Τότεναμ και άλλο η Τσέλσι της σεζόν 2016-17»

Ο Αντόνιο Κόντε ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να συγκρίνει την Τότεναμ με την Τσέλσι της σεζόν 2016-17, που οδήγησε ο ίδος στην κατάκτηση της Premier League.

Η Τότεναμ έχει επεκτείνει την αήττητη πορεία της στην Premier League υπό τον νέο προπονητή της Αντόνιο Κόντε, σε έξι αγώνες και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, αλλά ο Ιταλός είναι απρόθυμος να κάνει συγκρίσεις με την ομάδα της Τσέλσι που οδήγησε στον τίτλο της Premier League 2016-17.

Ο Χάρι Κέιν, ο Λούκας Μόουρα και ο Σον Χέουνγκ-Μιν σκόραραν καθώς οι Λονδρέζοι κέρδισαν χθες την Κρίσταλ Πάλας με 3-0, με τους «πετεινούς» να δείχνουν σταθερότητα μετά την άφιξη του Κόντε, ο οποίος ανέλαβε τον Νοέμβριο μετά την απόλυση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Όταν ρωτήθηκε αν η Τότεναμ χτίζει δυναμική με παρόμοιο τρόπο με την ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο στην Τσέλσι, ο Κόντε είπε:

«Όχι, νομίζω ότι είναι διαφορετικό. Δεν μου αρέσει να συγκρίνω διαφορετικές καταστάσεις. Θυμάμαι πολύ καλά ότι ξεκίνησα τη σεζόν 2016-17 και όταν ξεκινάς τη σεζόν έχεις τη δυνατότητα να συνεργαστείς με τους παίκτες σου και να πάρεις επίσης αποφάσεις για τους παίκτες σου. Αυτό είναι διαφορετικό». Σχετικά με το εάν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, ο Κόντε είπε ότι απέχουν πολύ από την εικόνα που θέλει:

«Σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να εκμεταλλευτούμε την αυτοπεποίθηση που θα μας βελτιώσει. Ξέρουμε πολύ καλά, ξέρω πολύ καλά, έχουμε μεγάλη δουλειά να κάνουμε. Είναι καλό να παίρνεις τρεις βαθμούς, να σκοράρεις τρία γκολ με τους τρεις επιθετικούς σου. Είναι καλό να κρατάς άλλο ένα ματς ανέπαφη την εστία σου», πρόσθεσε.
Η Τότεναμ έχει 29 βαθμούς, έξι πίσω από την Άρσεναλ που είναι τέταρτη, αλλά έχει παίξει τρεις αγώνες λιγότερους.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024