Γιορτινά πάρκα με καρουζέλ, παγοδρόμια, λαχταριστές λιχουδιές, βόλτες με τρενάκια και φωτογραφίες με ροδαλούς Άγιους Βασίληδες.
Το ιδανικό μέρος
Τα θεματικά πάρκα των γιορτών, είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσουν μικροί και μεγάλοι τα πιο μαγικά Χριστούγεννα. Εδώ και 18 χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον.
Πήραν μπροστά τα φουγάρα
Αυστηρά τα μέτρα εισόδου στο θεματικό πάρκο της Ονειρούπολης στη Δράμα. Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στον Μύλο των Ξωτικών… μια νέα ιστορία θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους, σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας