Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παρουσία εκπροσώπων η κλήρωση του Κυπέλλου

Παρουσία εκπροσώπων η κλήρωση του Κυπέλλου

Η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων, όπως διαρρέει η ΕΠΟ.

Με τη φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (29/12) η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπως διαρρέει η ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (26/12), λίγες ώρες μετά την «ρουκέτα» του Παναθηναϊκού στην ΕΠΟ με την οποία ζητούσε να γίνει η κλήρωση με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των 8 ομάδων, η ομοσπονδία έβγαλε διαρροή, στην οποία τονίζει ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως γινόταν προ-κορωνοϊού και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη διαδικασία θα δώσουν το παρών οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Παναιτωλικού, Λαμίας και Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ μάλιστα οι άνθρωποι της ΕΠΟ τόνισαν ότι για να μπορέσουν να τηρηθούν και οι κανόνες και τα μέτρα για τον κορωνοϊό, η κλήρωση δεν θα γίνει στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή, αλλά σε κάποια αίθουσα ξενοδοχείου.

Σε ποιο ακριβώς ξενοδοχείο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση θα οριστικοποιηθεί την Δευτέρα (27/12), ενώ η διαδικασία πιθανότατα θα καλυφθεί μέσω λάιβ στρίμινγκ από την ΕΠΟ, όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024