Ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά τη ρεβάνς του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακός και την ήττα-αποκλεισμό με 2-0 στο Καραϊσκάκη, αναφέρθηκε στο ματς και την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ σημείωσε ότι θέλει δει την ομάδα της Βοιωτίας να παίζει και του χρόνου σε τέτοια γήπεδα και με ανάλογους αντιπάλους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν ξέρουμε να παίζουμε κάτι άλλο, αυτό ξέρουμε να παίζουμε. Ανοιχτά. Ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρα το φαβορί. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 30 λεπτά που βγάλαμε φόβο και απειρία, είμαστε ευχαριστημένοι. Κερδίσαμε ομάδες της Σούπερ Λίγκας και τον πρωταθλητή, κάτι που αποτελεί διάκριση.
Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και θέλουμε του χρόνου να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα και απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Μπορείς να ετοιμάζεις πράγματα, αλλά όταν υπάρχει ένας αντίπαλος με τέτοια ποιότητα δεν μπορείς να κάνεις πολλά».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του