Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Δυναμίτης» η Ρόμα στο Μπέργκαμο (4-1) - Δείτε τα γκολ

«Δυναμίτης» η Ρόμα στο Μπέργκαμο (4-1) – Δείτε τα γκολ

Η Ρόμα διέλυσε 4-1 εκτός έδρας την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Αταλάντα και την άφησε στο -6 από την κορυφή της Serie A.

Τέλος στο σερί των έξι νικών και δέκα συνεχόμενων ματς χωρίς ήττα της Αταλάντα στη Serie A έβαλε η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο! H αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και διασύρθηκε με το βαρύ 1-4 από τους «τζιαλορόσι», αποτέλεσμα που την φέρνει στο -6 από την κορυφή στην οποία φιγουράρει η Ίντερ. Πολλά αμυντικά προβλήματα για την ομάδα του Πιέρο Γκασπερίνι που δεν είχε σε καθόλου καλή μέρα και τα επιθετικά της όπλα.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο ματς, η Ρόμα πήρε προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στα 56 μόλις δευτερόλεπτα, ο Έιμπραχαμ μπήκε στην περιοχή και αφού κέρδισε τις κόντρες πλάσαρε τον Μούσο για το 0-1. Η Αταλάντα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στο γκολ και στο 27′ δέχθηκε και δεύτερο γκολ.

Ο Τζανιόλο με πολύ όμορφη ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 0-2 ενώ η Αταλάντα κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη της σπουδαία φάση στο ματς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μουριέλ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κριστάντε και κατέληξε στα δίχτυα της Ρόμα για το 1-2.

Στο 68′ μάλιστα η Αταλάντα σκόραρε και πάλι, με κεφαλιά του Παλομίνο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση του VAR για οφσάιντ του σκόρερ. Σαν να μην έφτασε αυτό, οι γηπεδούχοι δέχθηκαν και τρίτο γκολ τέσσερα λεπτά μετά από προβολή του Σμόλινγκ ο οποίος έκανε το 1-3 και δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα για την Αταλάντα.

Στο 82′ ήρθε και η χαριστική βολή από τη Ρόμα όταν ο Έιμπραχαμ με όμορο πλασέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αταλάντα: Μούσο, Τολόι, Ντζιμσίτι (34’ Μουριέλ), Παλομίνο, Χάτεμπουρ (78’ Τζαπακόστα), Πετσέλα (78’ Μέλε), Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (64’ Μίραντσουκ), Ίλιτσιτς (46’ Μαλινόβσκι), Σαπάτα

Ρόμα: Πατρίσιο, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ, Βίνια, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Βερετού (90+1’ Κούμπουλα), Τζανιόλο (70’ Σομουρόντοβ), Κριστάντε, Μχιταριάν (89’ Καλαφιόρι), Έιμπραχαμ (90+1’ Μποβέ)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024