Η Δέσποινα Βανδή «φιγουράρει» σε billboard στην Time Square
H Δέσποινα Βανδή ήταν η ερμηνεύτρια που έγινε ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify
Η Δέσποινα Βανδή βιώνει χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της.
Η πετυχημένη τραγουδίστρια, που βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του J2US είναι πολύ ερωτευμένη αλλά δεν σταματάει και τις πετυχημένες ενέργειες στα επαγγελματικά της.
Η Ελληνίδα σταρ έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Και αυτό στάθηκε η αφορμή ώστε η Δέσποινα Βανδή να μπει σε billboard στην Times Square.
Όπως αποκαλύφθηκε αρχικά από τη δισκογραφική εταιρεία της, την Panik Records, η Δέσποινα Βανδή ήταν η ερμηνεύτρια που έγινε ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify. Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- To ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και το μήνυμα στον Τσίπρα
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ζεφύρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι εξετάσεις των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442