Πρωτιά και πρόκριση για την Ρόμα (2-3) – Δεν τα κατάφερε η Ανόρθωση (1-1)
Η Ρόμα επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση του Europa Conference League, ενώ η Ανόρθωση έμεινε στο 1-1 με την Παρτιζάν και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.
Η Ρόμα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, καθώς επικράτησε με 3-2 για την τελευταία αγωνιστική του Europa Conference League και πέρασε ως πρώτη στην επόμενη επόμενη της διοργάνωσης.
Στο 15′ ο Έιμπραχαμ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Μαγιοράλ στο 34′ να κάνει το 0-2.
Ο Έιμπραχαμ σκόραρε ξανά στο 53′ για το 0-3 της Ρόμα, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 75′ σε 1-3 με τον Τσατάκοβιτς, ενώ ο Γουίλσουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Η Ανόρθωση ήρθε ισόπαλη (1-1) εκτός έδρας με την Παρτιζάν, τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Ο Μιλοβάνοβιτς άνοιξε το σκορ στο 20′ για την Παρτιζάν, με τον Χριστοδουλόπουλο με πέναλτι να ισοφαρίζει στο 33′ για τους Κύπριους.
Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες των ομίλων του Europa Conference League:
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις