Γκάγκα – «Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει μια τέτοια καταγγελία, είναι σαφέστατα ψευδής»
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα βρέθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης
«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει μια τέτοια καταγγελία, είναι σαφέστατα ψευδής», είπε με την σειρά της και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκαγκα, αναφερόμενη φυσικά στις καταγγελίες Γιαννάκου για κλειστές ΜΕΘ.
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα βρέθηκε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης προκειμένου να επιθεωρήσει την καινούργια ΜΕΘ δυναμικότητας τριών κλινών, που είναι για μη covid περιστατικά, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, την υπάρχουσα αλλά και τον αξονικό τομογράφο, ενώ συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, όπως αναφέρει το voria.gr.
Στοιχεία για τις νοσηλείες στα νοσοκομεία
Σημείωσε ότι οι περισσότερες εισαγωγές στην περιφέρεια αφορούν μη covid περιστατικά και, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε, στην 4η ΥΠΕ τον τελευταίο μήνα έχουν εξυπηρετηθεί 17 χιλιάδες περιστατικά μη covid και περίπου 3 χιλιάδες, ενώ αντίστοιχα είναι τα νούμερα και στα νοσοκομεία της 3ης ΥΠΕ.
«Οι περισσότεροι ασθενείς που εξυπηρετούνται από το δημόσιο σύστημα υγείας είναι μη covid περιστατικά, και αν σε κάποιο νοσοκομείο που έχουμε θέματα σε ένα δύο νοσοκομεία εδώ στη Θεσσαλονίκη που πιέζεται πολύ αυξάνουμε τις κλίνες covid και χειρουργικά περιστατικά μεταφέρονται σε ιδιωτικές κλινικές με δαπάνες του δημοσίου», τόνισε.
- Ολυμπιακός: Αποθεώθηκε στη Γερμανία η «ερυθρόλευκη» αποστολή (vids)
- Ξανθός, ημίγυμνος, πάνκης, σπαρταριστός – Ο Billy Idol τα είχε όλα, και μετά τα «έκαψε με βουτάνιο»
- Πόσα ξοδεύουν τα ευρωπαϊκά κράτη στην κοινωνική στέγαση; Η Ελλάδα των υψηλών ενοικίων και χαμηλών επιδομάτων
- Γαλάτσι: Άνδρας έπεσε από γκρεμό επτά μέτρων στην προσπάθειά του να πετάξει χαρταετό
- Άδεια για τη θανάτωση 200 λύκων έδωσε η Γαλλία
- Βελούχι: Ο γιος του 74χρονου ορειβάτη αναγνώρισε τη σορό
- Μια νύχτα μόνο: Επιστρέφει απόψε σε νέα ώρα
- Οι φάσεις που μπορούν να κρίνουν πολλά στο Λεβερκούζεν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442