Ανακοίνωση «φωτιά» από τη Θύρα 4 – «Ο ΠΑΟΚ γύρισε σε εποχές Μπατατούδη, Γούμενου»
Οργισμένη ανακοίνωση από τη Θύρα 4 μετά και τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό. Για ομάδα που προκαλεί θλίψη κάνουν λόγο οι οπαδοί του Δικεφάλου που καλούν άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Μεγάλες αντιδράσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ έφερε η νέα ήττα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, από τον Ιωνικό.
Η ανάρτηση της Θύρας 4:
«ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ
Ο ΠΑΟΚ σήμερα, και λυπόμαστε πολύ που το θα το πούμε, μας προκαλεί θλίψη. Η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας ειναι δυσανάλογα της τεράστιας δυναμικής του συλλόγου, και η κατρακύλα φαίνεται να μην έχει σταματημό σε όλα τα επίπεδα. Είναι θλιβερό, αλλά γυρίζουμε σε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου, που κάθε χωριό και κάθε ομάδα γειτονιάς ζούσε το όνειρο απέναντί μας.
Δυστυχώς η κατάσταση δεν αλλάζει με δύο καλές μεταγραφές το χειμώνα. Η ομάδα εδώ και 2+ χρόνια βαδίζει στη μετριότητα. Χωρίς τεχνικό διευθυντή, χωρίς ξεκάθαρο μπατζετ, χωρίς πλάνο. Κόντρα στο κλίμα που περνούν τα διάφορα παπαγαλάκια στηρίζουμε τους υπάρχοντες παίκτες (γιατί αυτούς έχουμε) και τον προπονητή μας (γιατί έχει αποδείξει την αξία του και του έχουμε εμπιστοσύνη). Η εύκολη λύση θα ήταν να πέσουμε πάνω τους, αλλά η αιτία του κακού δεν προέρχεται απο εκεί. Πρέπει όμως και αυτοί να καταλάβουν οτι και η υπομονή εχει τα όρια της.
Παραθέτουμε προς υπενθύμιση πάντων, κάποιες σκεψεις μας το περασμένο καλοκαίρι, οταν ο οργανισμός ΠΑΟΚ πανηγύριζε την αγχωτική πρόκριση επι κάποιας μπυραρίας του συμπαθεστατου Δουβλίνου. Για την ιστορία, εκείνες τις ημέρες σε συνάντηση του με τους συνδέσμους, ο Υπεύθυνος κάτι Αορίστου Κυριάκος Κυριάκου έβαζε στοίχημα και υπέγραφε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τους καλούμε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, να μην ξεχάσουν τη Δευτεριάτικη ενημέρωση για το νέο γήπεδο που θα βοηθήσει το στόχο της αυτάρκειας (Μπατατούδικη φρασεολογία) και την ανακοίνωση της μετακόμισης της ομάδας στο Στάδιο των Σερρών. Όλα πάνε καλά».
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις
Η Εθνική πόλο των γυναικών νίκησε 13-12 την Ουγγαρία στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε φιλικό τεστ κι έκανε ιδανική πρόβα ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στην προκριματική φάση του World Cup.