Ο Σικ έκανε πάρτι με τέσσερα γκολ στην εφτάρα της Λεβερκούζεν (7-1)
Ο Πάτρικ Σικ οργίασε καθώς πέτυχε 4 γκολ σε ένα ημίχρονο στον αγώνα της Λεβερκούζεν με την Γκρόιτερ Φιρτ, με τις «ασπιρίνες» να ισοπεδώνουν τους αντιπάλους τους με 7-1 – Ήττα για την Άιντραχτ πριν τον «τελικό» με τη Φενέρ…
Ο Πάτρικ Σικ οργίασε καθώς πέτυχε 4 γκολ σε ένα ημίχρονο στον αγώνα της Λεβερκούζεν με την Γκρόιτερ Φιρτ, με τις «ασπιρίνες» να ισοπεδώνουν τους αντιπάλους τους με 7-1.
Ο Τσέχος επιθετικός σκόραρε κατά σειρά σο 49′, στο 69′, στο 74′ και στο 76′! Τα τρία από τα τέσσερα τέρματά του δηλαδή τα έβαλε σε διάστημα μόλις 7 λεπτών! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Η Λεβερκούζεν πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της Bundesliga με 27 βαθμούς έπειτα από 14 αγώνες. Τελευταία με μόλις έναν βαθμό η Γκρόιτερ Φιρτ.
Ήττα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-2 από τη Χόφενχαϊμ, λίγες μέρες πριν τον «τελικό» με τη Φενέρ στην Τουρκία που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν χάρη στα γκολ των Γκάιγκερ (24′), Ρούτερ (30′) και Σαμασέκου (59′). Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο σκορ με τον Μπορέ στο 15′, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Πασιένσια στο 72′.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο, σημαντικές νίκες για τη συνέχεια πέτυχαν οι Μπόχουμ και Μάιντζ κόντρα σε Άουγκσμπουργκ και Βόλφσμπουργκ με 2-3 και 3-0 αντίστοιχα, ενώ ισόπαλη με σκορ 1-1 ήρθε η αναμέτρηση Αρμίνια Μπίλεφελντ – Κολωνία.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις
Η Εθνική πόλο των γυναικών νίκησε 13-12 την Ουγγαρία στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε φιλικό τεστ κι έκανε ιδανική πρόβα ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στην προκριματική φάση του World Cup.