Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σήφης Βαλυράκης - Ξέσπασε η σύζυγός του και έκανε λόγο για «αδιανόητο έγκλημα εναντίον του»

Σήφης Βαλυράκης – Ξέσπασε η σύζυγός του και έκανε λόγο για «αδιανόητο έγκλημα εναντίον του»

«Τα ελικόπτερα να ψάχνουν την οντότητα και την ύπαρξη του Σήφη κι εγώ έλεγα μήπως ζω μέσα σε ένα θρίλερ; Μήπως ονειρεύομαι κι ήταν μεταξύ ονείρου κι εφιάλτη; Έλειπε τρεις ώρες κι είχα αρχίσει να ανησυχώ» είπε η Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη.

Σε μια κατάθεση ψυχής η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, μίλησε για τις ώρες αγωνίας που έζησε όταν οι αρχές έψαχναν για να βρουν ζωντανό τον άνδρας της και ξέσπασε κάνοντας λόγο για «αδιανόητο έγκλημα εναντίον του».

«Έλεγα, μήπως ζω μέσα σε ένα θρίλερ; Μήπως ονειρεύομαι κι ήταν μεταξύ ονείρου κι εφιάλτη; Έλειπε τρεις ώρες κι είχα αρχίσει να ανησυχώ»! Συγκλονίζουν τα λόγια της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, συζύγου του αδικοχαμένου, πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη. Η Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη μίλησε στην ΕΡΤ, για την απώλεια του συζύγου της στις 24 Ιανουαρίου, όπου εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας του νομού Ευβοίας.

«Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε ένα θρίλερ»

«Η μνήμη μου έχει παγώσει στις 24 Γενάρη του 2021 και δεν μπορώ να κάνω πίσω. Όταν συνέβη το φοβερά αδιανόητο έγκλημα εναντίον του συζύγου μου, που είχε πάει για το χόμπι του. Πήγε μια βόλτα με την βαρκούλα του, μεσημέρι Κυριακής… Δεν μπορώ, θα το βρω… Όταν συνέβη αυτό τότε, νόμιζα ότι βρισκόμουν σε ένα θρίλερ. Όταν έρχονταν τα ελικόπτερα να ψάξουν την βάρκα και τον άντρα μου, που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι από τις τρεισήμισι και ζούσα ένα κομμάτι από τα φιλμ που βλέπαμε« τόνισε φανερά συγκινημένη.

«Τα ελικόπτερα να ψάχνουν την οντότητα και την ύπαρξη του Σήφη κι εγώ έλεγα μήπως ζω μέσα σε ένα θρίλερ; Μήπως ονειρεύομαι κι ήταν μεταξύ ονείρου κι εφιάλτη; Έλειπε τρεις ώρες κι είχα αρχίσει να ανησυχώ. Έλεγα θα έπαθε κάτι η βάρκα και θα έρθει κολυμπώντας γιατί κολυμπούσε κι εδώ μιλάμε για σπουδαίο κολυμβητή, αθλητή. Σκοτείνιαζε στις 5 κι έλεγα πόσο ακόμα;»

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024