Ένας άνθρωπος που μολύνθηκε με την παραλλαγή Όμικρον του κοροναϊού είχε παρακολουθήσει μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο, ανακοίνωσε σήμερα η Αρχή Ασφαλείας των Ασθενών της Δανίας.
Το άτομο αυτό είναι ένας από τους 1.600 ανθρώπους που παρακολούθησαν μια συναυλία με τον δανό ντισκ τζόκεϊ Μάρτιν Γιένσεν, η οποία διοργανώθηκε το Σάββατο στην βόρεια πόλη Άαλμποργκ.
Η Δανία έχει ήδη επιβεβαιώσει τέσσερα κρούσματα της νέας παραλλαγής Όμικρον, όλα εκ των οποίων είχαν ταξιδέψει στη Νότια Αφρική.
Ένας εκπρόσωπος της Αρχής δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν ταξίδευε το πρόσωπο αυτό.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας