Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι (;) συμπτωματική
O Τόμας Βατσλίκ απέκρουσε πέναλτι στο ματς με τον Βόλο σε εκτέλεση του Φαν Βέερτ στο 10ο λεπτό, μετά από παράβαση που έκανε ο ίδιος ο Τσέχος. Πρώτη του επέμβαση σε τρεις εκτελέσεις πέναλτι τη φετινή σεζόν
Ο Τόμας Βατσλίκ έκανε μια σπουδαία απόκρουση στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Βόλο σε εκτέλεση πέναλτι του Φαν Βέερτ.
Ο Τσέχος τερματοφύλακας γλίτωσε τους ερυθρόλευκους στο ξεκίνημα του αγώνα, κρατώντας το μηδέν, σε μια φάση που έκανε ο ίδιος την παράβαση.
Συγκεκριμένα, στο 9ο λεπτό του ματς στο Καραϊσκάκη ανέτρεψε τον Ρεγκατέν και την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαν Βέερτ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει με τον Βατσλίκ να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούει, ενώ στο ριμπάουντ και πάλι ο Ολλανδός προσπάθησε να σκοράρει με το κεφάλι, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.
Αυτό ήταν το τρίτο πέναλτι κατά του Ολυμπιακού με τον Βατσλίκ κάτω από την εστία, με τον έμπειρο γκολκίπερ να πραγματοποιεί την πρώτη του απόκρουση. Τα προηγούμενα ματς που αντίπαλος των Πειραιωτών κέρδισε πέναλτι ήταν κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-1) και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (1-2). Η προηγούμενη επέμβαση του Βατσλίκ ήταν τη σεζόν 2019-20 στο Σεβίλλη – Μιραντές για το Copa del Rey.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει