Τζαβέλλας σε Φαν Σιπ – «Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και όχι πάντα δίκαιο»
Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποχαιρέτησε τον Τζον Φαν Σιπ, με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Εθνικής.
Ο Φαν Σιπ την Παρασκεύη (26/11) ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας μετά από σχεδόν 2.5 χρόνια.
Μετά τον Τάσο Μπακασέτα και ο Γιώργος Τζαβέλλας αποφάσισε μέσω μια ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αποχαιρετήσει τον Ολλανδό τεχνικό, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός και άδικος.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιώργος Τζαβέλλας:
«Κόουτς θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα όσα έχεις κάνει για την Εθνική Ομάδα και για εμένα προσωπικά. Για την ευκαιρία να εκπροσωπήσω ξανά τη χώρα μου. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και όχι πάντα δίκαιο, οπότε δεν θα έχεις την ευκαιρία να μας οδηγήσεις ξανά σε μια μεγάλη διοργάνωση.
Θα μας λείψεις κι εσύ και το προσωπικό σου επιτελείο. Ως φίλος από εδώ και πέρα, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Το αξίζεις».
View this post on Instagram
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της ενόψει του Final 4 του Basketball Champions League
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
- Ο Φάμπρεγκας δεν σκέφτεται (ακόμα) την Πρέμιερ Λιγκ
- Η κλήρωση για το τουρνουά της Ρώμης: Με Μαχάτς στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς (vid)
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή (vid)
- LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442