Μπάγερν – Και ο Κίμιχ θετικός στον κοροναϊό»
Μετά τον Τσούπο – Μοτίνγκ και ο Τζόσουα Κίμιχ που είναι ανεμβολίαστος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Δεύτερο κρούσμα κοροναϊού στην Μπάγερν σύμφωνα με την Bild. Την Τετάρτη (24/11) οι Βαυαροί ανακοίνωσαν αρχικά πως βρέθηκε θετικός ο Τσούπο – Μοτίνγκ και στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, θετικός βρέθηκε και ο Τζόσουα Κίμιχ. Και οι δύο παίκτες ήταν ανάμεσα στους πέντε ανεμβολίαστους της ομάδας.
Η Μπάγερν επιβεβαιώνει το ότι είναι θετικός ο Τσούπο – Μοτίνγκ, αλλά όχι την είδηση που μετέδωσε η Bild για τον Κίμιχ. Άπαντες έχουν τεθεί σε καραντίνα και ακολουθούνται όλα όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Εκτός απρόοπτου, ο διεθνής δεξιός φουλ μπακ της Μπάγερν δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο ντέρμπι κορυφής της Bundesliga στις 4/12 με την Ντόρτμουντ, καθώς με βάση τις οδηγίες που υπάρχουν θα πρέπει να μείνει σε απομόνωση 14 ημέρες από την ημέρα που βρέθηκε θετικός. Τελευταία φορά που αγωνίστηλε ήταν στις 6 Νοεμβρίου εναντίον της Φράιμπουργκ κι έκτοτε μπήκε δύο φορές σε καραντίνα.
Πρώτα κλήθηκε να αποχωρήσει από την Εθνική Γερμανίας, καθώς είχε έρθει σε επαφή με τον Νίκλας Ζίλε, που προσβλήθηκε από κοροναϊό, ενώ πέρασε σε απομόνωση και την προηγούμενη εβδομάδα.
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442