Πάτρα – Τραυματισμός 16χρονου μαθητή από επίθεση 20 νεαρών με πέτρες σε σχολείο
Οι αστυνομικοί έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι είναι και από πιο σχολείο ήρθαν, αφού οι κινήσεις τους έχουν βιντεοσκοπηθεί από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή
Ένα σοβαρό περιστατικό διερευνούν αστυνομικοί της Ασφάλειας το πρωΐ της Δευτέρας στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα περίπου 20 νεαρών πέταξε πέτρες σε σχολείο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 196, πίσω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ελαφριά ένας 16χρονος μαθητής που βρισκόταν στο προαύλιο, τον οποίο μετέφεραν οι γονείς του για προληπτικούς λόγους στο σπίτι.
Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν από το σημείο, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών πήγαν στο σχολείο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news οι νεαροί που πέταξαν τις πέτρες φέρεται να φοιτούν σε άλλο σχολείο. Μάλιστα οι αστυνομικοί έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι είναι και από πιο σχολείο ήρθαν, αφού οι κινήσεις τους έχουν βιντεοσκοπηθεί από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας