Εύκολο ήταν το έργο των Τζαζ τα ξημερώματα της Τετάρτης, καθώς οι Σίξερς ήταν σαν να βρίσκονταν σε άλλο γήπεδο, με αποτέλεσμα η ομάδα της Γιούτα να κάνει… πάρτι και να πάρει μια άνετη νίκη με το τελικό 120-85.
Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (27 πόντοι), Ρούντι Γκομπέρ (15 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 4 τάπες) και Τζόρνταν Κλάρκσον (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ), ενώ από την ομάδα του Σαν Αντόνιο ξεχώρισε ο Σέικ Μίλτον (18 πόντοι).
Από εκεί και πέρα, εύκολο ήταν σχετικά και το έργο των Κλίπερς, που με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πολ Τζορτζ (34 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ) επικράτησαν των Σπερς με 106-92 στο Λος Άντζελες.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ρέτζι Τζάκσον (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ντεζούντε Μάρει (26 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα).
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».