Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αινιγματικός» Αντετοκούνμπο στο CQ – «Η επόμενη πρόκληση μπορεί να μην βρίσκεται στους Μπακς»

«Αινιγματικός» Αντετοκούνμπο στο CQ – «Η επόμενη πρόκληση μπορεί να μην βρίσκεται στους Μπακς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε «Αθλητής της χρονιάς» από το περιοδικό CQ και στις δηλώσεις του ανέφερε πως η επόμενη πρόκληση μπορεί να μην βρίσκεται στους Μπακς.

Το περιοδικό CQ χάρισε ακόμα μια διάκριση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς τον ανέδειξε «Αθλητή της χρονιάς», σε ακόμα ένα παράσημο στην λαμπρή καριέρα του Greek Freak.

Ο superstar των Μιλγουόκι Μπακς έδωσε συνέντευξη στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό και σε ερώτηση για το αν αποχωρήσει κάποια στιγμή από τα «Ελάφια» ήταν… αινιγματικός καθώς τόνισε πως η επόμενη πρόκληση μπορεί να βρίσκεται στον οργανισμό του Γουισκόνσιν: «Ο στόχος ήταν να φέρουμε ένα πρωτάθλημα και το κάναμε.

Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το κάναμε. Πολύ, πολύ δύσκολο. Λατρεύω τις προκλήσεις. Ποια είναι η επόμενη; Μπορεί να μη βρίσκεται εδώ. Εγώ και η οικογένειά μου επιλέγαμε να μείνουμε στο Μιλγουόκι επειδή το αγαπάμε και επειδή μας έχει φροντίσει. Για τώρα. Σε δύο χρόνια, αυτό μπορεί να αλλάξει. Είμαι ειλικρινής όπως πάντα. Αγαπώ την πόλη, τον κόσμο, θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ».

Ωστόσο, ένας από τους ατζέντηδές του, ο Άλεξ Σαράτσης, είχε μια διαφορετική άποψη: «Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Σκέφτεται ότι πέτυχε τον στόχο του, θέλει η επόμενη πρόκληση να είναι το repeat, αλλά αν το κάνεις κι αυτό, τι έπεται; Αν το σκεφτείς μπασκετικά, αυτό το παιδί στα 26 του τα έχει καταφέρει όλα και γι’ αυτό κάποιες φορές πρέπει να ανακαλύψεις ποιες είναι οι επόμενες προκλήσεις σου».

Παράλληλα, μίλησε και για το θάνατο του πατέρα του Τσαρλς, αλλά και στη supermax επέκταση που υπέγραψε στους Μιλγουόκι Μπακς: «Όλοι μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν να φύγω από το Μιλγουόκι. Το Καταλαβαίνω. Μακάρι ο Κέβιν Ντουράντ να ήταν στην ομάδα μου και όχι απέναντί μου, το ίδιο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ή ο Στεφ Κάρι. Οι χειμώνες εδώ είναι κρύοι, όμως έμεινα γιατί το εύκολο ήταν να αποχωρήσω. Είναι πολύ εύκολο να φεύγεις».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024