Απίστευτη γκάφα του Κούπερ και κίνδυνος να χάσει το Κονγκό το Μουντιάλ!
Ο πολύπειρος τεχνικός του Κονγκό υπέπεσε σε μεγάλο λάθος που μπορεί να κοστίσει το Μουντιάλ στο Κονγκό.
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ οδήγησε το Κονγκό στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά μία γκάφα του μπορεί να στερήσει το όνειρο από την ομάδα του.
Ο πρώην προπονητής του Άρη, έκανε τέσσερις αλλαγές σε τέσσερα διαφορετικά χρονικά σημεία (αντί για τρία που λέει ο κανονισμός) στη νίκη του Κονγκό με 2-0 επί του Μπενίν, αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα του σφράγισε την πρόκριση για τα μπαράζ.
Το Μπενίν δεν άφησε ανεκμετάλλευτη όμως αυτή την ευκαιρία και κατέθεσε ένσταση την οποία όπως φαίνεται θα κερδίσει, με το Κονγκό να χάνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκρισή του σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1974.
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Τέλος η σεζόν για τον Εμπαπέ; – Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ και ο στόχος του Μουντιάλ
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442