Νέο σοκ προκαλούν αποκλειστικές πληροφορίες του in.gr για σεξουαλικό σκάνδαλο με δάσκαλο τένις και ανήλικες μαθήτριές του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή 33χρονος δάσκαλος του τένις οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για υπόθεση που αφορά σε ερωτικές σχέσεις με ανήλικα κορίτσια. Τελικά ο 33χρονος συνελήφθη με ένταλμα που εκδόθηκε.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο 33χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με δύο κορίτσια, το ένα 13,5 ετών και το άλλο 15 ετών. Φαίνεται ότι κατηγορείται για «κατάχρηση ανηλίκων», το ένα μάλιστα κάτω από 14 ετών, ενώ άγνωστο είναι από πότε διατηρούσε αυτές τις ερωτικές σχέσεις και πώς έγινε γνωστή η υπόθεση.
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς ενός από τα ανήλικα κορίτσια απευθύνθηκαν στη Δικαιοσύνη κι έτσι κινήθηκαν οι διαδικασίες. Μάλιστα, λέγεται ότι μία από τις περιπτώσεις ερευνάται σε βάθος… 5 ετών.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο προπονητής του τένις διατηρεί σχολή στα δυτικά προάστια της Αθήνας.
Η ανακοίνωση
Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας