Φθιώτιδα – Περιπέτεια για αλεπού – Έκοβε βόλτες μέσα σε κτελ που πήγαινε στην Αθήνα
Η αλεπού μεταφέρονταν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Βόλου στην Αθήνα για περίθαλψη
Μία τραυματισμένη αλεπού μεταφέρονταν το πρωί του Σαββάτου με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Βόλου στην Αθήνα για περίθαλψη.
Όταν το λεωφορείο έκανε μια στάση σε κατάστημα εστίασης στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα, ο οδηγός πήγε να δει τι κάνει η τραυματισμένη αλεπουδίτσα που μετέφερε μέσα σε ειδικό κλουβί.
Όταν άνοιξε την μπακαζιέρα την είδε να κάνει βόλτες αφού η «κυρα Μάρω» είχε ανοίξει τρύπα τρώγοντας το πλαστικό του κλουβιού και είχε βγει έξω.

Φωτό από LamiaReport
Αμέσως ο οδηγός κάλεσε σε βοήθεια την ΠΥ και οι πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου έσπευσαν στο σημείο.
Εκεί με την ειδική παγίδα που έχουν για τα ζώα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την αλεπού, η οποία ήταν τραυματισμένη στο πίσω δεξί πόδι.

Φωτό από LamiaReport
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ συνέχισε το δρομολόγιο του γιατί είχε ήδη καθυστερήσει, ενώ συνεννοήθηκαν την αλεπού να παραλάβει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας.
- Καταγγελία ΠΑΣΟΚ: Η ΔΕΗ απαγορεύει την επίσκεψη Ανδρουλάκη στις εγκαταστάσεις της Πτολεμαΐδας
- Οι ΗΠΑ μόνη χώρα του κόσμου εκτός της Συνθήκης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή
- Μπαρτζώκας: «Πολύ αξιόλογο το ρόστερ μας, αλλά οι τίτλοι θέλουν δουλειά»
- Νταϊάν Κίτον: Η συγκινητική αφιέρωση – τατουάζ που έκανε η φίλη της Σάρα Πόλσον για εκείνη
- Κατρίνης: Θεσπίζεται δαιδαλώδες και αδιαφανές σύστημα κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις
- MEGA Γεγονότα: Ρεκόρ σεζόν την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου
- Φρίκη στην Κρήτη: Πατέρας κατηγορείται ότι κακοποιούσε τις δύο κόρες του – Άφησε έγκυο τη μία
- Ολυμπιακός: Παίζει κόντρα στη Μπάγερν ο Μιλουτίνοφ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442