Μία τραυματισμένη αλεπού μεταφέρονταν το πρωί του Σαββάτου με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Βόλου στην Αθήνα για περίθαλψη.
Όταν το λεωφορείο έκανε μια στάση σε κατάστημα εστίασης στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα, ο οδηγός πήγε να δει τι κάνει η τραυματισμένη αλεπουδίτσα που μετέφερε μέσα σε ειδικό κλουβί.
Όταν άνοιξε την μπακαζιέρα την είδε να κάνει βόλτες αφού η «κυρα Μάρω» είχε ανοίξει τρύπα τρώγοντας το πλαστικό του κλουβιού και είχε βγει έξω.
Φωτό από LamiaReport
Αμέσως ο οδηγός κάλεσε σε βοήθεια την ΠΥ και οι πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου έσπευσαν στο σημείο.
Εκεί με την ειδική παγίδα που έχουν για τα ζώα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την αλεπού, η οποία ήταν τραυματισμένη στο πίσω δεξί πόδι.
Φωτό από LamiaReport
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ συνέχισε το δρομολόγιο του γιατί είχε ήδη καθυστερήσει, ενώ συνεννοήθηκαν την αλεπού να παραλάβει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας