Ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που δικάζει την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής.
Αύριο, η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των συνηγόρων της υπεράσπισης της 37χρονης Έφης Καράντζουλα, η οποία ήταν σήμερα απούσα από τη δίκη.
Μετά και την ολοκλήρωση των αγορεύσεων της υπεράσπισης, το δικαστήριο θα μπει στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας