Αυτή είναι η βαθμολογία – Στην κορυφή ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-1) και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, χάρη σε γκολ των Αγκιμπού Καμάρα και Γιώργου Μασούρα, επικράτησε με 2-1 του Δικεφάλου στο Φάληρο, έφτασε τους 17 βαθμούς και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Από την άλλη, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά την ήττα, έμεινε στους 13 βαθμούς, όσους έχει και ο Βόλος και στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Νωρίτερα, η ΑΕΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 3-1 και βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς, ενώ ο Αρης ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας με 5-1, έφτασε στους 8 βαθμούς, και στο -1 από την εξάδα του πρωταθλήματος.
Η βαθμολογία:

- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442