Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν χρόνια στα φως της δημοσιότητας με την παρουσίαση καθημερινών εκπομπών και αποκαλυπτικών ρεπορτάζ.
Η παρουσιάστρια έχει αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της έως σήμερα.
Την μεγαλύτερη αλλαγή την έκανε στην μύτη της με πλαστική επέμβαση που βοήθησε να γίνουν πιο λεπτεπίλεπτα τα χαρακτηριστικά της.
Ακολουθώντας πολλές συναδέλφους της στο χώρο της τηλεόρασης αλλά και καθημερινές γυναίκες η Χριστίνα Λαμπίρη διόρθωσε τη μύτη της και έγινε ακόμα πιο όμορφη.