Λάρισα – Φυλάκιση σε συνταξιούχο αστυνομικό για παιδική πορνογραφία – Είπε στο δικαστήριο ότι τον παγίδευσαν
Είχε φωτογραφίες με τις δύο ανήλικες κουνιάδες του
Ποινή φυλάκισης 3 ετών (με τριετή αναστολή) επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε συνταξιούχο αστυνομικό που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, υλικό στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και φωτογραφίες με τις δύο ανήλικες κουνιάδες του.
Ο κατηγορούμενος έπεσε χθες στα «μαλακά», μετά μάλιστα και τη μετατροπή της κατηγορίας -σύμφωνα και με τον νέο Ποινικό Κώδικα- από κακούργημα σε πλημμέλημα, σε μια δίκη που χαρακτηρίστηκε από την πλήρη ανασκευή των καταθέσεων, όπως υπογράμμισε και η εισαγγελέας της έδρας, αναφερόμενη στην πρώην σύζυγο του αστυνομικού και στις δύο αδελφές της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, οι τρεις αδελφές στις επίμονες ερωτήσεις της προέδρου απαντούσαν πως «δεν θυμούνται» κι έτσι η πρόεδροί, παρατηρώντας τη στάση των τριών γυναικών, τόνισε «θα μας τρελάνετε…», καθώς οι μαρτυρίες τους ήταν αυτές που πρωτόδικα συνέβαλαν καθοριστικά στο να καταδικαστεί, και μάλιστα για αρκετούς μήνες να φυλακιστεί κιόλας, ο Λαρισαίος αστυνομικός.
Κατηγορούμενος ο οποίος χθες στην απολογία του σημείωσε ότι έπεσε θύμα «σκευωρίας», που «είχαν προσχεδιάσει» οι τρείς γυναίκες όταν αυτός αρνήθηκε να γράψει το σπίτι του στην πρώην σύζυγο και μάλιστα αποφάσισε να τη διώξει από το σπίτι, καθώς ανακάλυψε ότι έχει εραστή.
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες
- ΚΚΕ για εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: Ενορχηστρώνει και συντονίζει την άγρια αντιλαϊκή επίθεση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442