Ντέιβιντ Μπέκαμ – Ακούει την περιγραφή του απίθανου γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ελλάδα και δακρύζει
Σαν σήμερα 20 χρόνια πριν, ο Άγγλος σούπερ σταρ έστελνε την Εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ του 2002 γράφοντας ιστορία.
Το ημερολόγιο έγραφε 6 Οκτωβρίου 2001, o φωτεινός πίνακας του «Όλντ Τράφορντ» έδειχνε το 92:12 και το σκορ ήταν στο 1-2 υπέρ της Εθνικής Ελλάδος.
Η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ ήταν μια «ανάσα» από την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι Άγγλοι όμως είχαν άλλα όνειρα. Και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν εκεί για να τα πραγματοποιήσει.
Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την μπάλα την ώρα που αυτή «έκαιγε», εκτέλεσε το φάουλ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, την έστειλε στα δίχτυα και έστειλε τη χώρα του στο Μουντιάλ του 2002.
Σαν σήμερα λοιπόν 20 χρόνια πριν, η Ελλάδα βρέθηκε κοντά στο θαύμα
Σαν σήμερα 20 χρόνια πριν, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής σήκωσε στις πλάτες του τα «τρία λιοντάρια». Πήρε το αίμα του πίσω και απέδειξε ποιος πραγματικά είναι.
Τρία χρόνια μετά την αποβολή του στο Μουντιάλ και στην αναμέτρηση με την Αργεντινή από «προδότης» έγινε «θεός» στα χείλη των οπαδών της Εθνικής Αγγλίας.
«Από την στιγμή που κλώτσησα τη μπάλα ήξερα ότι θα καταλήξει στα δίχτυα.. Αισθανόμουν υπέροχα που σκόραρα, και ειδικά στο «Όλντ Τράφορντ», το οποίο ήταν σαν το σπίτι μου» έχει γράψει χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο γκολ ο Μπέκαμ στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε το 2013.
Ο ίδιος μάλιστα έχει αποκαλύψει ότι κάθε φορά που βλέπει το συγκεκριμένο γκολ ανατριχιάζει.
Σήμερα, θυμήθηκε αυτήν την εμφάνισή του και με αφορμή την επέτειο δημοσίευσε ένα video όπου ακούει συγκινημένος την περιγραφή από το γκολ.
Χαμογελάει και αναπολεί τα παλιά.
«Πριν από 20 χρόνια σαν σήμερα και είναι η πρώτη φορά που ακούω αυτή την περιγραφή… Να εκπροσωπώ τη χώρα μου, να είμαι αρχηγός, να βάζω γκολ για τους φιλάθλους και να τα κάνω όλα αυτά στο «Όλντ Τράφορντ»», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Η ανάρτησή του, όπως είναι φυσικό, έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια likes και σχόλια ενώ κάνει και το γύρο του διαδικτύου.
Δείτε την παρακάτω
View this post on Instagram
- O Μέσι αποκάλυψε τι μετανιώνει από τη ζωή του (vid)
- Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον θρύλο Σωτήρη Γκαβέζο (pics)
- Φιλικό στο Παγκρήτιο για την Εθνική Ελλάδας τον Ιούνιο
- Όλιβερ και Πινέιρο: Ο ένας χειρότερος από τον άλλον οι απαράδεκτοι διαιτητές του Ροσέτι
- Χωρίς Εμπαπέ η Ρεάλ κόντρα στη Μπενφίκα
- Εξανεμίζονται τα όνειρα του Νεϊμάρ για Μουντιάλ: «Ο Αντσελότι δεν θα τον καλέσει στα φιλικά»
- Η ανάλυση της Super League για τους αγωνιστικούς χώρους: «Σε άριστη κατάσταση»
- Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής της Super League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442