ΠΟΕΔΗΝ – Απίστευτο περιστατικό στον Άγιο Σάββα – Συνοδός ασθενούς δάγκωσε τον φύλακα
Ο πρόεδρος της ΠΕΟΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, έκανε την παραπάνω καταγγελία για το περιστατικό που έλαβε χώρα χθες στο νοσοκομείο.
Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου ένας συνοδός ασθενή… δάγκωσε φύλακα γιατί της ζήτησε χαρτί γιατρού για την είσοδο του στο νοσοκομείο.
Ο πρόεδρος της ΠΕΟΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, έκανε την παραπάνω καταγγελία για το περιστατικό που έλαβε χώρα χθες στο νοσοκομείο.
Στο σημείο εκλήθη η αστυνομία, ωστόσο η συνοδός κατέθεσε μήνυση κατά του φύλακα και εκείνος συνελήφθη και κρατείται.
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο η ίδια γυναίκα είχε επιτεθεί και δείρει μία νοσηλεύτρια την περασμένη εβδομάδα.
«Αυτά που ζούμε στα νοσοκομεία είναι αδιανόητα» επεσήμανε.
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- Με νέο αεροσκάφος και δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε για το Νταβός ο Τραμπ
- Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά – Πού σημειώνονται χιονοπτώσεις
- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442