Το πρόγραμμα-φωτιά του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή
Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες έχει να δώσει 6 ματς σε 22 ημέρες, με όλες τις αναμετρήσεις να είναι κομβικές και να κρίνουν πολλά σε πρωτάθλημα και Europa League
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο «αιώνιο» ντέρμπι, παρά το γεγονός πως είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει το ματς, με αποτέλεσμα να «πέσει» από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.
Οι Ερυθρόλευκοι, έπειτα από ένα 20ήμερο όπου έδωσαν αρκετά και δύσκολα ματς, είχαν δύο απώλειες βαθμών, αυτήν κόντρα στο Τριφύλλι και εκείνη κόντρα στον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα, με τον ίδιον ακριβώς τρόπο.
Στο Europa League από την άλλη έκαναν το 2/2 με Αντβέρπ και Φενέρ και έχουν το πάνω χέρι στον όμιλο, ενόψει της συνέχειας στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έρχονται δυο εβδομάδες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω των εθνικών ομάδων.
Φυσικά, αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα είναι εκτός Ρέντη για να συμμετάσχουν με τις εθνικές τους ομάδες στα προκριματικά του Μουντιάλ και το Nations League, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του θα προετοιμάσει όσους μείνουν πίσω για ένα νέο «καυτό» 20ήμερο.
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της διακοπής ο Ολυμπιακός δίνει μια σειρά από κομβικά και δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League και θέλει να πάρει κεφάλι και στις δυο διοργανώσεις.
Οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν σε διάστημα 22 ημερών 6 ματς (4 για το πρωτάθλημα και 2 για το Europa League), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (17/10), τέσσερις μέρες μετά το πολύ σημαντικό ματς με την Άιντραχτ στη Γερμανία (21/10) και στις 24/10 το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.
Σε εκείνο το διάστημα υπάρχει μετά ένα 6ήμερο χωρίς ματς και μετά οι Ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στο Αγρίνιο, για να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό (30/10), ενώ εν συνεχεία υποδέχονται την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Europa League (4/11) και κλείνουν τρεις ημέρες μετά το πρόγραμμα-βουνό με τον Ιωνικό στο φαληρικό γήπεδο (7/11).
Αναλυτικά το πρόγραμμα-φωτιά του Ολυμπιακού:
17/10 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός
21/10 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός
24/10 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
30/10 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
4/11 Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
7/11 Ολυμπιακός – Ιωνικός
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 80-61: Επιβλητική η «βασίλισσα» στον ισπανικό «εμφύλιο»
- Οι Μπακς κινούνται για μεγάλη μεταγραφή προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη να μείνει – Ποια ονόματα «παίζουν»
- Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Κυριακής (18/1) θα αφιχθεί στην Αθήνα ο Σαντίνο Αντίνο
- Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια 82-79: Σπουδαία νίκη, με κορυφαίο τον Ντε Κολό, η ομάδα του Σάρας!
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η «μαύρη τρύπα» 57,5 εκατ. ευρώ λόγω της επιστροφής στο 1914
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442